buckle rodeo

montana silversmiths
30910-163
    Levertijd:direct leverbaar
Bestel
  • Beschrijving

buckle rodeo van het merk Montana Silversmiths

Een gesp met klassieke westerse elementen in een unieke combinatie van twee kleuren voor een verfijnde look. Deze glanzende gesp in zilver en zwart met nikkel afgewerkte geschulpte rand heeft accentpunten aan elk uiteinde van de ronding van de schulp. Een gladde afgewerkte draadafwerking in zilver omringt een met zwart nikkel afgewerkt centrum met een rand van microkralen in een dunne lijn, zoals een rij stiksels. Het felgekleurde gegraveerde ontwerp in zwarte nikkelafwerking stroomt rond een groot, zilver afgewerkt figuur naar keuze. Standaard 1,5 inch riemgesp.

 

Dimensies:
Breedte: 3.625 "
Hoogte: 2.75 "
Lengte: 0.9 "
Materialen:
99,9% fijn zilver en zwart vernikkeld over een koperen basis. Montana Armor beschermende afwerking om aanslag te voorkomen.

Garantie:
Montana Silversmiths Custom en Trophy gespen hebben een levenslange beperkte garantie op fabricagefouten. Alle op bestelling gemaakte verkopen zijn definitief, geen teruggaven. Raadpleeg ons garantiebeleid voor details.

Zorg- en opslagbericht:
Je kunt je sieraden onderhouden met af en toe een vochtige doek afnemen. Gebruik GEEN chemische of schurende reinigingsmiddelen